center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

mardi, juillet 29, 2008

ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τις ασκησεις απο τα διακοποβιβλια ποτε δεν τις συμπληρωνα. Διαβαζα μονο τις αστειες ιστοριες, και τα ανεκδοτα. Θυμαμαι μαλιστα δισελιδο ψυχεδελικο παραλληρημα των συγγραφεων σε βιβλιο εικονογραφησης Τετης Σωλου για καποια ταξη του δημοτικου, με ατακες για να την πεις σε καποιον, του στυλ
και τα συναφη. Επισης διαβαζα Μπλεκ Σεραφινο Μαμουθκομιξ Βαβουρα και το γυναικειο περιοδικο "ΚΑΙ" που το επαιρνε μια θεια μου. Βασικα οχι ολο το "ΚΑΙ", μονο τις σελιδες που ειχε με ανεκδοτα (e.g. αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα στο πλυντηριο).

Ολα αυτα συνεβαιναν στον εξωτικο Μαλακωντα, παρεα με τις αδερφες μου, χωρις να φοραω βρακι, -συνηθεια που διατηρειται αμειωτη σε ενταση ως τις μερες μας- με μια στεκα για μαλλια που ειχα βρει στην παραλια και φορουσα αντι γυαλιων ηλιου, με σκονισμενα και χιλιοχτυπημενα γονατα και βεβαιως με ολα τα δοντια βγαλμενα. Να τονισω πως το πιπινι διπλα μου ειναι η μεσαια, ο γνωστος και ως Σωτηρης Ξεσκονιστηρης, ή αλλιως Εθνικη Μετεωρολογικη Υπηρεσια ή αλλιως ο συνεργατης μου πλεον στο γραφειο.
(Μισο λεπτο να δω τι αλλο εχω σκαναρει για να συνεχισω να γραφω. Α ναι.)

Που λεεεςςςς...

Οταν ημουν μικρη ξενυχτουσα και διαβαζα βιβλια και εγκυκλοπαιδειες, το ιδιο εκανε στον καναπε του σαλονιου ο μπαμπας διαβαζοντας ιστορια του ελληνικου εθνους για τους Γαζμουλους και για τον Κατιλινα. Μετα απο αυτο περασε ενα διαστημα που με επαιρνε ο υπνος στην ιδια σελιδα καθε μερα, αλλα τους τελευταιους μηνες κατι οι καφεδες κατι τα χρονια που περνανε ("Αλι στον νιο που ξαγρυπνα, στον γερο που κοιμαται", ελεγε ο μαθηματικος μας, η μοναδικη μαθηματικη γνωση που αποκομισα, αυτο, καθως και ο Μπολζανο, που απεδειξε το οτι τελικα η αληθεια βρισκεται παντα καπου στη μεση, τον οποιο συμπαθω τοσο πολυ που οποτε φτιαχνω αρτους τον γραφω στους υπερ αναπαυσεως), τελος παντων εχω αρχισει και ξενυχτω διαβαζοντας εγκυκλοπαιδειες.
Βρηκα κατι τομους Ελευθερουδακη προσφορα απο εφημεριδες, εχουμε μεχρι τον τομο εφτα βεβαια, ουτε καν ολοκληρο το Αλφα αλλα ενιγουεη, και Αννιβα πετυχα μεσα και Αγριππινα και για την Αγροτικη Επανασταση, δεν εχω παραπονο.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ ΔΑΣΩΤΕΟΥ.

Και πως γυρναω τη σελιδα προχτες που λες και πεφτω πανω στον Απολλιναιρ. Μαλακα μου, απο την πρωτη παραγραφο καταλαβα οτι ηταν συμβολικο.

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΙΝΑΙΡ

(βεβαια ισως η σωστη διατυπωση να ειναι "ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΙΝΑΙΡ με λιγο περισσοτερη τριχοφυια στο προσωπο")

Ιδου οι αποδειξεις., το λεει καθαρα:

ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ.
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.

Παμε και στα παρακατω. Ειχα γραψει ενα κειμενο τον Φλεβαρη σε μια χαρτοπετσετα και το εχω αφιερωσει σε εναν φιλο μου και ηρθε η ωρα να του δωσω αυτο που του ανηκει.



































Επισης χτες διαβαζοντας για την Α-νδαλουσια (η ονομασια,βοδια, για να μαθαινετε, ειναι απο τοτε που την κατεκτησαν οι Βανδαλοι και το βγαλανε το μερος, γιατι ετσι ρε, γιατι γουσταριζανε, Βανδαλουσια) πετυχα την τελειοτερη λεξη που εχω συναντησει ποτε, μια λεξη χαμενη στα βαθη της μνημης, με την πατινα του χρονου πανω της, και ευλογω τον Θεο που μου εδωσε μια δευτερη ευκαιρια να συναντησω ξανα και να αξιοποιησω αυτη τη λεξη και να της δωσω τη θεση που της ανηκει στο παγκοσμιο στερεωμα γραπτων. Η μεγαλοσυνη της ξεπερναει ακομα -ω! θα τολμησω τη συγκριση και ας γινω βλασφημη- και αυτο της σεβαστουπερτατης λεξης "Κωλοτεντζα" Λοιπον η λεξη αυτη ειναι...

(ανησυχια...)

ΛΑΤΙΦΟΥΝΤΙΑ

Δακρυα κυλανε πλεον στα ματια μου αντικρυζοντας αυτα τα 11 γραμματακια στη σειρα, τη χρυση εντεκαδα της γλωσσολογιας, δεν μπορω να συνεχισω να γραφω, ας το κανει καποιος αλλος με ηρεμια, καποιος δηλαδη που δεν ξερει ελληνικα, ή ειναι δυλσεκτικος και εχει διαβασει ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΘΕΟΣ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ή LEGALISE IT ή δε ξερω γω τι αλλο διεστραμμενο.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ.
1. Ψαρια δε σας χαλασε, εγω Τοσκανη διακοπες και σεις Μαλακωντα. Εφτα και σημερα.

2. Ελεγα να γραψω κανα Κλισε αλλα πολυ κλαψα ρε αδερφακι μου καλοκαιριατικα, αστο για μετα με τον τρυγο. Θυμηθηκα παντως πως χωρις να υπαρχουν ακομα τα ενδιαμεσα, περσι τετοια εποχη, ειχα γραψει το τελος του Κλισε. Της πουτανας γινεται. Δεν εχει βεβαια ουτε αυτο σεξ, αλλα στα ενδιαμεσα γινεται του μουνιου.

3. Α ρε διαολε, θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω. Ηθελα να κανω ενα κειμενο με τιτλο "Ξερω τι κανεις ΦΕΤΟΣ το καλοκαιρι, ΛΕΝΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ" γιατι ειχα πληροφορηση οτι παριστανει τον Ντιτζεη σε ενα κωλονησι αντι να διαβαζει κειμενα λατρειας προς το ατομο (και το "μοριο") του. Χου χου κοκκινησα.

4. Αυτη ειναι η αλλη, η μικρη, ο Σπυρος μας. Watch the shocks...


5. Τι φλικερ, τι μπλογκερ.
Misirlou Oubliez, 8:01 PM

19 Comments:

Μισιρλου ειμαι ερωτευμενος μαζι σου και θέλω να διαβάσω όλο σου το μπλογκ σαν να είναι μια πιατέλα μπριζολάκια στου Τέλη και μετά θα το τυπώσω όλο σε ένα ατελείωτα μακρύ Α4 και θα τυλιχτώ με αυτό για να μην κρυώνω το βράδυ.
Blogger Throgos, at 30/7/08 01:45  
t-e-l-e-i-o
Blogger enteka, at 30/7/08 12:42  
@Throgo
Λενε πως ο αντρας ειναι τοσο χρονων, οσο η γυναικα που εχει στην αγκαλια του. Σε ρωταω για μια τελευταια φορα λοιπον:
Εισαι σιγουρος πως θες να εισαι 27(καιπεντεμηνων) χρονων με συναισθηματικη ωριμοτητα κακομαθημενου πενταχρονου και συμπλεγματα 40χρονου Νεουρκεζου;

@enteka
SAGAPO
S-A-G-A-P-O
Blogger Misirlou Oubliez, at 30/7/08 17:38  
καλα το σκανερ σου τα σπαει ετσι, φοβερη αναλυση. θυμησου να μου φερεις ενα απο τη τοσκανη παρενθεση (!*@)(!@&#(*!^#!)#*!)#&!(*^# τελος παρενθεσης.

όλα καλά αγαπημένη. όλα καλα
Blogger Κολοκύθι, at 30/7/08 18:44  
ανετότατα ;-P
Blogger Throgos, at 30/7/08 21:15  
@Κολοκυθι
Ελα μη θολωνεις, θα σου φερω Pappare di Parma και Misineza al Fiorentina.

@Throgos
We have a winner. Δωσε ακριβη διευθυνση, εχω τζιπιες που καλυπτει 38 χωρες. Και θυμησου, οπως εγραφε και ο Ναπολεοντας στην Ιωσιφινα πριν γυρισει με τιμητικη:
"Eρχομαι, ΜΗΝ ΠΛΥΘΕΙΣ".
Blogger Misirlou Oubliez, at 31/7/08 01:15  
Αν ξαναβγουμε για καφε θα σε στησουμε επιτηδες ;)

Φιλάκια, καλες διακοπες.

Μα καλά, τρεις αδερφαδες? Πόβερε παππά :D
Blogger lee, at 4/8/08 15:17  
δεν διάβασα την πετσέτα γιατί παραείναι συγκινητική (και έχει και κάτι κολλημένες βρωμιές και με αηδίασε)
λατιφούντια έλεγαν μια θεία μου από την σαμψούντα. λατιφούντια κερασταζίδη. η κολλητή της ήταν η απολλιναίρ σισεϊντο.

τι άλλο.

αυτά.
Blogger YO!Reeka's, at 4/8/08 19:35  
Ασε τα κουλά και φέρε κανα καλό κρασί απο Τοσκάνη....βάζω εγώ E entertainment και πατατάκια!
Blogger xipasmenos, at 14/8/08 17:06  
aka xipaki αν θυμάσε πριν απο ένα χρόνο στο κύβο :p
Blogger xipasmenos, at 14/8/08 17:07  
Εντάξει! Τύφλα να'χει η Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα!!! Θεά μου! Καλά να περνάς στην Τοσκάνη μπέλα μου!!!
Blogger Kwlogria, at 15/8/08 21:14  
psit.
to meros pou psaxneis einai h Anafh.
Always has been.
Kserw kai alla.
8a sta pw sto Yes it Does! Sure It Does! tou Septebriou.
Toskanh. Na pas kai sto St Gimignano.
An 8es.
An den 8es skasilara mou.
Blogger Lucyone, at 17/8/08 04:50  
epishs ti skata.
Molis eida oti uparxei kai mia Lucyone akoma pou den eimai egw.

Kai oti ksexasa to m ston Septembrio.
Blogger Lucyone, at 17/8/08 04:54  
τέλεια! αντε καιρος ηταν.
οχι να διαβασω αυτες τις χαρτοπετσετες, να γραψεις εσυ κατι εδω μεσα. οχι να γραψεις αλλα, ξερεις, να γραψεις. ουφ.
Anonymous Anonyme, at 23/8/08 14:48  
Εντάξει έλιωσα.
Είχα δει μια ταινία με μια αμερικανίδα που πήγε στην Τοσκάνη διακοπές και αποφάσισε να μείνει για πάντα αλλά ο κεραυνός της τίναξε το πληντύριο στον αέρα κι ευτυχώς που στο τέλος ερωτεύτηκε γιατί την είχα καταλυπηθεί.
Λογικά εσύ περνάς(ή πέρασες) καλύτερα,δεν πρέπει να έβρεξε κιόλα ούτε είσαι αμερικανίδα παρά το σύμπλεγμα που αναφέρεις.
Blogger Kleine wolke, at 26/8/08 10:43  
* πλυντήριο

** κιόλαΣ
Blogger Kleine wolke, at 26/8/08 10:44  
Great!!!
Congratulations.
Blogger david santos, at 2/9/08 20:01  
1. Η μεσαία σας είναι θεόμουνο, σε αντίθεση με τις άλλες δυο που δε βλέπεστε. Αλλά γιατί Σωτήρης Ξεσκονιστήρης;
2. Ο Σάντος άφησε φυσιολογικό σχόλιο! Οκ, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις συντακτικά λάθη χρησιμοποιώντας 2 μόνο λέξεις, αλλά και πάλι, είναι πρωτοφανές!
Blogger Tanila, at 8/9/08 09:59  
υπερφανταστικό ποστ!με έκανε εξτρεμφανατική
Blogger Α, μπα?, at 22/9/08 10:58  

Add a comment