center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

vendredi, septembre 22, 2006

Sing-a-long

Εισαι μικρος και αγαπας ολο τον κοσμο, θες να τον κανεις να γελαει, να περναει καλα. Δεν καταλαβαινεις οτι ισως να μην ειναι αυτο που θελει ο κοσμος απο σενα, οτι ισως να μην θελει και εσενα καλα-καλα.

Εισαι μεγαλος και συνεχιζεις στον ιδιο ρυθμο. "Για να περναει η παρεα καλα, πρεπει καποιος απο την παρεα να περναει χαλια". Αυτο μαγκα μου, για να καταλαβω, που το ειδες γραμμενο? Ειναι νομος της φυσης?

Της φυσης οχι, της δικιας σου υποφυσης ναι. Η οποια σου υπαγορευει να αναλωνεσαι ματαια και να πετας φαια ουσια ολουθε, σαν μια αδεξια εκσπερματωση πνευματος. Εχεις πειστει οτι αυτο ειναι μια μορφη ασκητισμου, οτι το να ευαγγελιζεις το πνευμα σου σε ανθρωπους που δεν σε "πιανουν" θα σου χαρισει την αιωνια ζωη, και εναν παραδεισο οπως ακριβως τον φανταζεσαι (Αν κλεινεις τα ματια και ονειρευεσαι τονους απο ρυζι και καβλιαρες παρθενες, εισαι εκτος κλιματος κειμενου και το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα πετσακι λιγοτερο "εκει")

Δεν εισαι κατι εξαιρετικο, ουτε νιωθεις ετσι. Ουτε γραφικος εισαι ομως damn it! Γιατι λοιπον να φαινεσαι ετσι στα ματια καποιων? Σταματα πριν ειναι αργα, και εξαντληθεις απο τα βαμπιρ ανθρωπινης ενεργειας που συναναστρεφεσαι. Ειναι καλο να εισαι εκλεκτικος.

Αμ, το αλλο! Τι θα ξεχνουσα! Αυτοι που σε ελκυουν ερωτικα. Ω! Τι μπαγλαμαδες μπορουν να γινουν! Ποσα μηνυματα γεματα σφριγος, παθος, ατακες δεν εχεις στειλει αραγε? Τα καλυτερα σου sms εμειναν αναπαντητα ή, ακομα χειροτερα, η απαντηση σου προκαλεσε συστροφη πεους.

Σταματα λοιπον, γιατι μπορει να λες οτι δεν σε νοιαζει η διαδραστικοτητα αυτων που λες και κανεις. Ισως και να περνας και καλα ακουγοντας σε. Αλλα τις στιγμες που συνειδητοποιεις οτι το λουλουδι σου το ποδοπατανε αυτοι που δεν ξερουν νιωθεις τοσο (τοτσο) μαλακας. Και καραγκιοζης.

Πριν λοιπον κανεις το ιδιο αμαρτημα, το αιωνιο του πνευματος σου, πριν σταξεις χοες προς τιμην αυτων που πεθαναν στο ονομα του φλεγματικου χιουμορ- παρουσια των δολοφονων τους, πριν κερασεις τις κυκεωνειες θεωριες σου στους αμυητους, πριν στειλεις το καλυτερο σου (μεχρι το επομενο) μηνυμα στα αντικειμενα του ποθου σου, βαλε χειροφρενο και σκεψου. Θα αντεξεις τη λαθος αντιδραση?

Οι γαλλοι το εχουν πει, και το λεω και το φωναζω και το τραγουδω στους δρομους και εδω μεσα, κι ας μην ξερω γαλλικα:

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts
Τραγουδα σε εναν κωλο,και αυτος θα κλασει στη μουρη σου
Misirlou Oubliez, 2:49 PM

5 Comments:

απολαυστικό!
Anonymous Anonyme, at 22/9/06 20:11  
ταπεινά, ευχαριστώ.
Blogger civil, at 26/9/06 09:00  
@peeping tom
The pleasure is all mine

@civil
Εγω σε ευχαριστω για την αφορμη
Blogger Misirlou Oubliez, at 26/9/06 09:48  
τα λες τόσο καλά και τόσο γαλλικά!! βέβαια χρόνια στο γαλλικό ινστιτούτο βοήθησαν να σε καταλάβω εξολοκλήρου..
Blogger mrs. marlowe, at 5/9/07 17:48  
Θα αντέξετε τον κάθε κώλο. Έχετε το αλεξίσκατο. Ισως δεν μαθατε ακόμα πως ανοίγει έγκαιρα αλλα θα το μαθετε.

Παρακαλώ συνεχίστε να ξοδεύεστε.
Χαρηκα που σας βρήκα.
Blogger Nomad, at 9/4/08 18:10  

Add a comment