center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

mardi, janvier 22, 2008

Ησυχες μερες στο Κλισε VI


Ανικανη για ερωτα. Ανικανη να παραμεινει ψυχραιμη. Ανικανη να περιμενει. Ανικανη να αποτρεψει την καταστροφη της. Το αμαρτημα της. Ανικανη. Επαιζε, οπως τοτε που ηταν μικρη, με τα κλωσσοπουλα στην αυλη της γιαγιας της. Τα χαιδευε, επαιζε, τα εσφιγγε, επαιζε, τα αγαπουσε ελεγε, επαιζε, τα επιανε με τα μικρα της χερια, χαιδευε το χνουδι τους, τον απαλο λαιμο τους, επαιζε, τα εσφιγγε, περισσοτερο, θα ειμαι η μαμα σας, θα σας φροντιζω θα σας αγαπαω, τα μικρα της δαχτυλα επαιζαν οταν τα επνιγε, επαιζε ομως, επαιζε, επαιζε, επαιζε, αυτο επαναλαμβανε μετα στα αναφιλητα της. Της ξεφυγαν και τωρα μερικα δακρυα λυσσας, μολις ειχε καταστρεψει το παιχνιδι της. Παλι απο την αρχη, παλι απο την αρχη. Σκεφτηκε να του στειλει μηνυμα, μετα σκεφτηκε την αξιοπρεπεια της, μπορει να πηδιοταν με την αλλη. Πηρε τον Σαφα να κλαψει χωρις ντροπη. Παλι απο την αρχη, παλι απο την αρχη...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ανικανος ρε μαλακα, ανικανος για ολα.Αρχιδια, ρε μαλακα, αρχιδια, δεν εχω μυαλο ρε για τιποτα, ανικανος ρε για ολα σου λεω. Και οχι μονο αυτο, καθομαι και το παρατηρω το φαινομενο απο πανω, ξερεις πως ειναι ρε, σα να χεζεις μια μπαλλα απο τριχες, εχεις χεσει ποτε τριχες; Σε ενοχλει, αλλα ειναι πρωτογνωρο και το παρατηρεις, και δεν μπορεις να κανεις τιποτα μεχρι να τελειωσεις. Ετσι ακριβως ρε Σαφα. Σοβαρα σου μιλαω, ετσι ακριβως."

"Αντε γαμησου ρε κρυφοπουστα, τριχες στον κωλο και μαλακιες. Αντε γαμηθειτε ολοι σας σημερα με τα προβληματα σας. Και τι μαι γω ρε."

"Ποιος αλλος;"

"Μια, δεν την ξερεις."

"Καλο μουνι;"

"Καλο. Μετριο. Δε ξερω."

"Καλα. Κλεινω ρε, μου ηρθε χεσιμο"

"Καλως."


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ηλιθια, εισαι ηλιθια κοριτσακι μου. Ανικανη. Εκλεισε τα φωτα, ξαπλωσε στον καναπε. Παλι εδω, παλι στα παλια. Ηλιθια. Τελειωσε, το τελειωσες, ηλιθια, τελειωμενη. Εβαλε τα ακουστικα. Πατησε. >>|, >>|. Mετα <<. Για λιγο. Play. Ωραια. Το πετυχε. Μετρησε.

Poop.
Poop.
Poop.
Poop.

Και...





Misirlou Oubliez, 9:49 PM

4 Comments:

Αμαρτωλή, ξεκόλλα.
Αύριο μέρα είναι, βάλε κάτι άλλο να ακούσεις.Ακούς; Όχι από την αρχή.
Blogger mc, at 23/1/08 00:27  
ΛΟΒ ΡΕΗΝΤΙΟ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ.
Blogger Misirlou Oubliez, at 23/1/08 08:56  
Εχεις πλουσιο λεξιλογιο, η λεξη "ανικανη" δεν σου χρειαζεται. Καθολου ομως.
Blogger lee, at 23/1/08 10:51  
Βαριες κουβεντες λες!!Εχεις σκεφτει ποτε instead of using τη λεξη ανικανότητα να την "σκατσάρεις" με το απλουστερο και λιγοτερο επωδυνο "αδυναμια συγχρονισμου" ???
Και τι εννοώ:
Ειναι σαν να σε βαζουν να σκουπισεις το κωλο σου με γκομφετι και εσύ δεν τα καταφερνεις...Σωπα...Γιατι το "σε βαζουν" δεν το καταλαβαινεις και το "σκουπισου" το καταλαβαινεις???
Anonymous Anonyme, at 23/1/08 11:54  

Add a comment