center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

dimanche, mars 25, 2007

Ησυχες μερες στο Κλισε ΙΙ


Πεταξε την σερβιετα στα απλυτα και το βρακι της στο καλαθι με των αχρηστων. Αφηρημενη. Δεν ηταν η πρωτη φορα που το εκανε. Ουτε η τελευταια. Θυμηθηκε την πρωτη φορα που συνεβει, φοιτητρια στον Βολο, ειχε ξυπνησει απο το τηλεφωνο του Σαφα, το επιμονο κουδουνισμα μεχρι να το σηκωσει,οχι, δεν ηταν επιμονο, απλα εκεινη δεν ειχε ορεξη να το σηκωσει τοτε. Ηταν το πρωινο μετα το πρωτο της μεθυσι, ειχε πιει οχτω ντραμπουι μπομπες στο Ελξις (ψηλα στην Ιωλκου) και ειχε περασει ολο το βραδυ στα πλακακια του μπανιου να ξερναει τα κερασακια μαρασκινο που ειχαν για γαρνιτουρα τα ποτα της. Και ειχε κοιμηθει και με την πορτα ανοιχτη. Γελασε με το γελοιο του πραγματος, ακους εκει, να ξερναει κερασακια, να μπερδευει τα καλαθια, ταυτοχρονα σκεφτηκε ενα αστειο, να μετακομισει στην Μουτσα, θα ειχε αψογο πολιτιστικο περιβαλλον αυτη η πολη, και κουλτουρα, φανταστηκε την ταμπελα πανω απο τον κεντρικο δρομο, "Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ", συνεχισε να γελαει, πιο δυνατα, ηταν ενα αστειο αλλωστε που θα πεθαινε σε 5 λεπτα, θα το ξεχνουσε, δεν θα μπορουσε να το πει σε κανεναν, για καποιο λογο τελος παντων, θα χανοταν, του εκανε ωραια κηδεια ομως, δεν πρεπει να ειχε παραπονο.

Ενιωσε το ουρικο οξυ να φευγει απο μεσα της, καλα, κατουρο ηταν, αλλα εδινε αλλη αιγλη να το ονομαζει ουρικο οξυ, καυτο, ηχηρο, θυμηθηκε οτι οι Γιαπωνεζες επειδη ντρεπονται για τον θορυβο, πατανε διαρκως το καζανακι και για οικονομια στο νερο, στις δημοσιες τουαλετες υπαρχει ενα κουμπι που πατωντας το ακουγεται ηχογραφημενος ο ηχος απο καζανακι που τρεχει. Σκεφτηκε τη στιγμη που δε θα μπορουσε να φαει μανιταρια και σπαραγγια απο το φοβο αυξημενων τιμων στο ουρικο οξυ, προκαλει ποδαγρα, δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα, αλλα απο την αλλη, ουτε τα μανιταρια της αρεσαν και τα σπαραγγια μονο σε ενα βιβλιο του Ρομπινς ειχε διαβασει γι'αυτα, χα, κοιτα να δεις, παλι για κατουρο ηταν, αν φας λεει απο αυτα, μετα μυριζει.

Ρε ο Σαφας τι να κανει;

Θυμηθηκε οτι επρεπε να βαλει μπακαλιαρο να ξαλμυριζει, ξημερωνε του Ευαγγελισμου. Μετα θυμηθηκε οτι ειχε να μαγειρεψει χρονια. Σκουπιστηκε, και πηγε στο δωματιο να παρει καθαρο βρακι με την ευχη να ειναι κλειστες οι κουρτινες. Δεν ηταν. Γαμωτο. Ο μονος που την ειδε να κλασαυχενιζεται για την σφιχτη κωλαρα της ηταν ο Τσακ Νορις που πουλουσε μηχανηματα για σφιχτες κωλαρες στην τιβι. Τουλαχιστον αυτος θα την εκτιμουσε.

Πεινασε. Βρηκε ενα μαντολατο σε μια τσαντα που ειχε απο το Λυκειο και ξαναπηγε στο μπανιο μασουλωντας. Απο μια εκ γενετης απροσεξια τής επεσε στο υγρο βρωμερο πατωμα. Περιμενε. Μετρησε μεχρι το τεσσερα, το σηκωσε και συνεχισε να μασουλαει.

Λιγο ακομα και δε θα τρωγοταν.

Γενικα περιμενε τον τελευταιο καιρο. Να φυγουν απο πανω της οι ευθυνες, να παρουν μια πρωτοβουλια δηλαδη απο μονες τους και να φυγουν, να κανει κατι ο Γιαννης, κατι που θα την ταρακουνησει λεει, της το ειχε πει δηλαδη, οτι κατι θα κανει, της ειχε δωσει χυλοπιτα, και τη στιγμη που ειχε αρχισει να τη μασουλαει, της την ειχε πεταξει κατω, ενταξει τιποτα δε θα εκανε ο τυπος, και αυτη απλα θα περιμενε να περασουν παλι πεντε δευτερολεπτα, μερες, μηνες για να την σηκωσει απο κατω, να την καθαρισει απο τις τριχες (που της ελεγε) και να την καταπιει αμασητη. Δεν πειραζει, ειχε καβατζες.

Φαυλεπιφαυλο ατομακι, ποιον θα εκμεταλλευτεις παλι; Ποιος θα πληρωσει τις ανασφαλειες σου; Κλαιγεσαι. Λες πως τον θες και δε σε νοιαζει που δε σε θελει. Ποιον θα καψεις για επιβεβαιωση αυτη τη φορα;

Οχι τον θελω. Ο,τι κανω, το κανω για να ζηλεψει. Και ας μην ειναι εκει αυτος.

Μια καψα απλωθηκε στο στομα της, βασανο, τα ματια της κοκκινησαν, δακρυα αρχισαν να κυλανε, ετσουζε η καθε στιγμη, ριγουσε ολο της το σωμα...Περιμενε. Τριαντα δευτερολεπτα. Μετα εφτυσε το Λιστεριν. Αποφασισε οτι βαριοταν να ξεβαφτει και επεσε για υπνο.

Η τελευταια της σκεψη πριν ονειρευτει τον Γιαννη της, ηταν να κανονισει να παει Βολο να δει τον Σαφα.



Misirlou Oubliez, 6:05 AM

17 Comments:

:))
Αναρωτιέμαι κάπου κάπου...
Μια μοναξιά, δυό μοναξιές, κι ο κόσμος όλος...
Τι τα ήθελα τα blogs?
Δε θα σου πω τίποτα... Δεν ξέρω τι σχόλιο να αφήσω...
Απλά, θα σε παρακολουθώ...
0:)
Blogger Aggelos Spyrou, at 25/3/07 09:35  
to onoma safas mou fainetai eksisou geloio oso kai endiaferon. To onoma oxi to atomo.
Blogger kabamaru, at 25/3/07 18:07  
kai apanta kai sta comments
afou oi apantiseis sou ta spane eksisou me ta post!
Blogger kabamaru, at 25/3/07 18:09  
παράξενη ιστορία...! κις κις
Blogger YO!Reeka's, at 26/3/07 13:13  
Εσύ θα πας στο Βόλο. Η τζατζίκογλου στη Θεσσαλονίκη...
... ξαφνικά νοιώθω πολύ καταπιεσμένος... :(
Blogger bbchris, at 26/3/07 14:48  
Υπέροχο κείμενο κούκλα μου!!! Και θέλω αυτό με το καζανάκι!!! Τέλειο!!!! Δεν το θέλω για την τουαλέτα, το θέλω για κουδούνι!! Γαμάτο!!!!!! Μισιρλάκι αγαπημένο!!!:)))))))))))))))
Blogger Kwlogria, at 26/3/07 16:59  
Γρ΄φεις υπέροχα.
Anonymous Anonyme, at 26/3/07 22:12  
Χαίρομαι που τα είπαμε έστω και για λίγο σήμερα γιατί διάβασα το σημερινό σου κείμενο υπό άλλο πρίσμα. Τυχερός μέσα στην ατυχία μου.
Blogger Mindkaiser, at 27/3/07 04:50  
Το φαυλεπίφαυλο με πέθανε!!!
Ευγε Μισι!!!!
Blogger satya, at 27/3/07 10:15  
Amimiti eisai re si! Ti na pw..
Blogger Gogo, at 27/3/07 11:50  
Hello!
Work very good. thnak toy
have a ggod week,
Blogger david santos, at 27/3/07 19:06  
re baby to klausaxenizete ti shmainei?

emena mou kanei kati san klanei k ai xtenizete!!!!!!!!!!1

yparxei ontws tetoia toualeta?
8elw kai egw mia
Blogger eternal_worm, at 28/3/07 14:13  
Hey!
Πάντα έχω πρόβλημα σε ποιο blog απαντάς όταν σε χαιρετάνε.
Καλή βδομάδα
Blogger gsus, at 29/3/07 00:12  
@aggelos spyrou
Ρε συ, κοιτα επειδη θα δεις πραματα με την παρακολουθηση, σε παρακαλω, μη πεις στη μανα μου οτι καπνιζω, νομιζει οτι το εχω κοψει απο το '99.

@kamabaru
#1 Σάφας does exist και ειναι γαμω τα ατομα. Και γελοιο. (Τον μαλακα τον παρακαλαω να μπει στο blog μου και αυτος με γραφει στα περιτριγυρισμενα απο τζιτζερ τριχες @@ του)
#2 Ρε συ δεν θυμαμαι να εκανα ποτε copy απο το paparise για να απαντησω σε σχολια, πως ειναι δυνατον να τα σπαω;

@yo!reeka's
Θα εχει και σεξακι και μπαλετο με ωραια κοριτσα στη συνεχεια. Ψεμμα. Μονο συνεχεια θα εχει.

@chris
Δεν παω πουθενα. Ειμαστε σαν η βασιλικη οικογενεια με την αργυρενια, δεν ταξιδευουμε ποτε μαζι. Περιμενω να γυρισει για να παρω αμπαριζα. Εντωμεταξυ, ασχετο, η αμπαριζα, μου θυμιζει την αμπαροριζα η οποια λεξη δεν υπαρχει μαλλον, η οποια μου θυμιζει την λεξη γλυκοριζα που δεν ξερω ακριβως τι ειναι αλλα νομιζω οτι ειναι κατι σαν τσιχλα. Αυτα.

@kwlogria
Ρε συ, εχω ενα αλλο γκατζετακι θεικο για κουδουνι, ενα γυναικειο βυζι, που πατας τη ρωγα και κανει ντριν. Το ειχα στο φοιτητικο μου σπιτι στην εξωπορτα και γλιτωνα απο επισκεψεις παραθρησκευτικων οργανωσεων και τετοια. Ασε που τα ντελιβερι μποηζ δινανε βιαστικα την παραγελια και την κανανε χωρις να περιμενουν φιλοδωρημα γιατι φοβουνταν οτι ειχαν πεσει σε τρελλη ανωμαλιαρα (δικιο ειχαν). Πρακτικο.

@τασος τσουμας.
Σε ευχαριστω. Μπηκα σε πειρασμο to google you, καποιος διασημος θα εισαι σιγουρα. Πως ξεβραστηκες στο blog μου ομως. Κακομοιρουλη.

@tasos
Δυο συμβουλες: Σημασια δεν εχει τι σου συμβαινει, αλλα πως το αντιμετωπιζεις. Επισης, η πρεφα θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι. That's it boy, απο δω και περα εισαι μονος σου.

@satya
Ενδελεχως κορενυομαι πανταχωθεν εκ της απροσκοπτης παλλιγεννεσιας σου. Ή κατι τετοιο.

@gogo
Μπορεις να μου πεις, τι ειναι αυτα ρε σουργελο, τραβα σπιτι σου κοριτσακι μου να μασεις κανα ρουχο. Music to my ears. Εχω ακουσει και χειροτερα.

@david santos
Hello, good weak to you two.

@eternal_worm
Σημαινει περηφανευομαι για κατι. Και κατω τα χερια απο την τουαλετα, την ειδα πρωτη. Τι; Α, δε μιλας για φορεμα; Κατι δε μου πηγαινε καλα οντως. Ε, τοτε ολη δικη σου, και ο μπιντες δωρο απο μενα.

@gsus
Δεν υπαρχει de facto (Και πετρος Θεοτοκατος) απαντηση γι'αυτο, αυτοσχεδιασμοι μονο. Καλο κατευοδιο και του χρονου σπιτια μας.
Blogger Misirlou Oubliez, at 29/3/07 01:36  
οκ! οκ! Αν είναι να μάθω τέτοια συνταρακτικά (όπως το ότι καπνίζεις), κόβω την παρακολούθηση μαχαίρι! Ο:Ρ

Από δω και πέρα... θα σε διαβάζω γρήγορα, κι ότι προλάβω να δω!!!

Ο:))
Blogger Aggelos Spyrou, at 29/3/07 11:16  
"θυμηθηκε οτι οι Γιαπωνεζες επειδη ντρεπονται για τον θορυβο, πατανε διαρκως το καζανακι και για οικονομια στο νερο, στις δημοσιες τουαλετες υπαρχει ενα κουμπι που πατωντας το ακουγεται ηχογραφημενος ο ηχος απο καζανακι που τρεχει"

Πραγματικά θέλω να μάθω την εγκυρότητα και την πηγή της πληροφορίας. Please.
Blogger civil, at 2/4/07 08:01  
www.arelis.gr
it contains the book erotonomicon
that was forbidden by the greek regime due to the anticapitalistic and sexual context,the poem new york olympia and the poetic compostion exhibition of orthodromic retrospection
Anonymous Anonyme, at 1/10/08 18:10  

Add a comment