center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

lundi, novembre 17, 2008

Ταξιδι στην Ισλανδια.

Εργαζομενος τιτλος: "Τι το γαμησι;"

Ταξιδι στην Ισλανδια

Ταξιδεύοντας στην Ισλανδία δεν ήθελα να σε ένα αεροπλάνο και θα Ανταρκτική ή το Βόρειο Πόλο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο εύκολο είναι να ταξιδέψουν στην Ισλανδία.
Υπάρχουν πολλές μη απευθείας πτήσεις καθημερινά ότι το ταξίδι στην Ισλανδία από τις ΗΠΑ. Και μην περιμένετε σε 10 ωρες πτήση είτε? Ένα αεροπορικό ταξίδι στην Ισλανδία θα χρειαστούν περίπου 4,5 ώρες το πολύ.

Η άλλη επιλογή είναι να αναλάβει μια βάρκα, στην Ισλανδία.
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ένα δύο σημεία για τη σύγχυση ταξιδιώτη. Είναι αδύνατο να ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το τρένο. Ας είμαστε ειλικρινείς? Αν ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το τρένο, που εκπαιδεύουν καλύτερανα είναι ένα υποβρύχιο. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πουλήσουν ένα εισιτήριο για να ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το τρένο, θα είσαι con-καλλιτέχνη. Δεν υπάρχουν υποθαλάσσια σωλήνες για να ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το τρένο. Αυτοί οι Ευρωπαίοι φιγούρες πώς να το κάνουμε ανάμεσα στη Βρετανία και τη Γαλλία, αλλά οι Ισλανδοί δεν έχουν κάνει το ίδιο. Να μην παρενοχλούν τους. Είναι μεγάλη δουλειά.
Η οποία μας φέρνει σε ένα άλλο σημείο: είναι αδύνατο να ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το λεωφορείο. Έλα τώρα, αν δεν μπορείτε να ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το τρένο, πώς θα ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το λεωφορείο; Απλώς δεν έχει νόημα. Αν ταξιδεύετε στην Ισλανδία με το λεωφορείο, αλλά καλύτερα να είναι ένα σχολικό λεωφορείο…… ψαριών. Μήπως έχετε το αστείο; Τέλος πάντων, κάπου γράφει ότι προβλέπεται σημαντική: Έχετε απόλυτο δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ισλανδία με το λεωφορείο.
Αν δεν έχουν να εφιστούμε την προσοχή στα παραπάνω προειδοποιήσεις, είστε πιθανόν αναρωτιούνται αν μπορούν να ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το αυτοκίνητο. Η απάντησή μου είναι: ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε στην Ισλανδία με το αυτοκίνητο, αρκεί να ταξιδέψουν στην Ισλανδία στο ότι το αυτοκίνητο από την ταινία "Chitty Chitty Bang Bang". Ξέρετε? Το ένα με τα φτερά. Διαφορετικά, είναι αδύνατο να ταξιδέψουν στην Ισλανδία με το αυτοκίνητο επειδή η Ισλανδία είναι ένα νησί και δεν μπορείτε να ταξιδέψουν εκεί με τίποτα ότι δεν έχουν φτερά ή μια σωσίβια λέμβο.
Αλλά λαμβάνουν υπόψη ότι η Ισλανδία είναι ένα νησί, και, επομένως, ίσως να δυσκολευτεί να λάβει ένα τρένο, αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Στην πραγματικότητα, ίσως να βραχεί!

Misirlou Oubliez, 7:28 AM

7 Comments:

Aristourghma!Einai to kalutero scifi keimeno pou exw diabasei pote!"ti 8a ginotan an kapoios ekane install ena babelfish ston eggefalo tou" alla oxi apo ta kala tou douglas adams alla apo ta alla, ta systran tou yahoo:http://babelfish.yahoo.com/

proskunw!
Blogger smokerer, at 17/11/08 09:04  
κ απ'οτι είδα είναι και ρεντι-μειντ!
κατι που το καθιστα Το πρωτο ντανταιστικό έργο επιστημονικής φαντασιας!
Τι συγκίνηση να 'σαι μπροστά οταν γράφεται ιστορία(έχω να νιώσω έτσι απο τότε έγινα μαρτυρας του σπασίματος του ρεκορ guinness για τον μεγαλύτερο γύρο(σουβλάκι)που φτιάχτηκε ποτέ: http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=140065
Blogger smokerer, at 17/11/08 10:31  
για ακόμα πιο δαιμονισμένο αποτέλεσμα πέρνα το παρόν κείμενο σε translator απο ελληνικα σε αγγλικά και μετά πάλι σε ελληνικά. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι αν κάποιος το κάνει αυτό πολλές πολλές φορές, κάτι ΠΟΛΥ σημαντικο θα συμβει στον κοσμο. Ισως καλο ισως κακο. Ισως το ιδιο που θα συνεβαινε αν καποιος εβηχε ρευοταν και εκλανε ταυτοχρονα
Blogger Ο Ψυχοβγαλτης, at 18/11/08 01:10  
Παρόλα τα παραπάνω σχόλια είμαι πεπεισμένη ότι η αρχική γλώσσα του κειμένου ήταν η ισλανδική και ο μεταφραστής google για τα ελληνικά, δεν άντεξε.
Παίζει...
Blogger Kleine wolke, at 23/11/08 10:32  
Μισιρλού, ηγερία εσύ του σουρεαλισμού, η-υποκλίνομαι στην υμετέρα μεγαλειότητα.

Με ταπεινότητα

Ξεγάνωτη Στλεγγίδα
Anonymous Anonyme, at 23/11/08 14:57  
Απόλυτα κατατοπιστικό για όποιος θέλει ταξιδέψει Ισλανδία. Χάρηκα που διαβάζοντας οτι σε 10 ωρες πτήση είτε, εγω νόμιζα πως δεν είτε και είχα αποφασίσει να παω καλύτερανα είναι ένα υποβρύχιο. Τι καλά!
Anonymous Anonyme, at 26/11/08 01:13  
Hver maður er borinn frjáls og jafn öðrum að virðingu og réttindum. Menn eru gæddir vitsmunum og samvisku, og ber þeim að breyta bróðurlega hverjum við annan.
Που λένε και οι Ισλανδοί, όχι τίποτα άλλο
Anonymous Anonyme, at 2/12/08 10:47  

Add a comment