center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

mercredi, avril 02, 2008

Λιγα λογια για το εργο

Το σκοτεινο αντικειμενο του βοθρου
Κοινωνικη-διαφορες αιθουσες

Αυτη. ακτιβιστρια για τα εργασιακα δικαιωματα, ελληνοαμερικανικης καταγωγης.
Το ονομα της, Κλειω Apergiakos

Αυτος. περιφερομενη περσονα σε τηλεοπτικα σοου ανα τον πλανητη, επι πληρωμη, για να επιδικνυει τις ικανοτητες του στα ποδανα.
Το ονομα του, Βυρωνας Βουδιστροφιδων.

Η υποθεση. Σε ενα οχι και τοσο μακρινο μελλον, η ανθρωποτητα μαστιζεται απο λοιμωδη μονοπυρηνωση επειδη ολο και περισσοτεροι φασωνονται μεταξυ τους ασυστολα και επιπλεον επειδη η Ινδια κατεκτησε το Μουντομπασκετ, και ναι μεν τα απειρα μικρα παιδακια εχουν ξεχυθει στους δρομους και παιζουν μπασκετ μανιασμενα για να μοιασουν στα ειδωλα τους Ρακιμ Μπαργκουρουμπαρ(*) και Ασιζ Διαμαντοπουλο (**) αλλα δυστυχως μοιραζονται ολοι οι παικτες το ιδιο μπουκαλι νερο, φορεα του μικροβιου.
Εντωμεταξυ, σε μια Αμερικη που η πρωτη προεδρος γυναικα με μουσια ανανεωνει την θητεια της, παροτι εφαρμοζει σκληρη δεξια πολιτικη στα εργασιακα θεματα και στην επιβολη φορου σε αυτους που τρωνε οτι εχει αφησει η κοπελα τους στο πιατο της απο ντροπη, μια γυναικα μονη μαχεται εναντια στην καθεστυκια, καθεκυστια, καθεκυστειια,καθεστυκεια, (google it, βαριεμαι) ταξη, οργανωνοντας συλλαλητηρια για τα εργασιακα-συνταξιοδοτικα και παραλληλα τρωγοντας ολο το φαι της.
Ενα βραδυ, στο σοου της Οπρα (του Συδνεϋ), συνανταει στα παρασκηνια εναν τυπο, λιγο αλλιωτικο απο τους αλλους. Της προσφερει την καρεκλα που καθεται, μονο και μονο για να διαπιστωσει οτι ειναι μια κακοβιδωμενη huupsta απο τα αηκια, και τα ποδανα γελια του που λιγο απεχουν απο κραυγη απελπισιας (αχ αχ αχ) ενω αυτη προσγειωνεται στο εδαφος με κροτο, της λυγιζουν την σκληρη, ταγμενη στο καθηκον και τον προσυλητισμο φακιριδων στον βουδισμο, καρδια της.
Λιγες ωρες μετα, το ξημερωμα τους βρισκει αγκαλια, φοροντας μονο τις μποτες τους απο γνησια απομιμηση δερματος καστορα, ενα καπελο απο παρτι γενεθλιων, και τουρτα απο το ιδιο παρτυ γενεθλιων στα ρουθουνια τους. Οι δυο εραστες ξερουν πως οι δρομοι τους θα χωρισουν και ανταλλασουν ορκους αιωνιας αγαπης και συσκευες κινητων γιατι τις ειχαν βαρεθει εκατερωθεν.
Θα μπορεσουν αυτοι οι τοσο διαφορετικοι ανθρωποι να νικησουν τα εμποδια και τον Τζον Ταραμας σε ον-λαην σκληρη παρτιδα ποκερ, και να ειναι ξανα μαζι, για να φανε την υπολοιπη τουρτα γενεθλιων;

Σεναριο: Δαμιανος Στρεψιγραφιας Μπαρμπαμπεν
Σκηνοθεσια: Τρεησι Παρχαριδου-Κιναιδου

Βαθμολογια: ****1/2 Το απολυτο μελοδραμα, φωτογραφια της συγχρονης κοινωνιας, αν και η φωτογραφια αυτη ειναι τραβηγμενη βραδυ χωρις φλας και με το καπακι κλειστο.

Trailer: Δεν εχουμε τα ντιστριμπιουσιον δικαιωματα, οποτε βαζω ενα ασχετο(?)



(*)upstairs
(**)η πρωτη ινδοποιηση Ελληνα μπασκετμπολιστα εγειρει ακομα πολλα ερωτηματικα για την νομιμοτητα της.
Misirlou Oubliez, 1:13 PM

1 Comments:

θεσατε πολλα θεματα, ομως θα απαντησω σε ολα επιγραμματικα

-στο αν πρεπει η οχι να διασπαστει σε δυο αυτονομα μερη το αιγυπτιακο εστιατοριο της μενανδρου, η απαντηση κατηγορηματικα οχι

-το εργο σκοτεινο αντικειμενο του βοθρου εχει σαφης επιρροες απο το "εναστρος εκδικητης λουρφερ νο4" οπου ον τζον λουρφερ το χταποδι κατακταει τον κοσμο του μπασκετ

-στο θεμα της προεδρου με τα μουσια, χαχαχαχααχχαχα

-αν ο Τζον Τάραμας ηταν εκτος απο χαρτοκλεφτης και ψευτης,θα ειχε ενδιαφερον για, καποια φορα η καθαρα Δευτερα να πεσει 1η Απριλιου. μη ρωτας γιατι
Blogger Fight Back, at 2/4/08 15:49  

Add a comment