center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

jeudi, janvier 24, 2008

Life sometimes, is larger than life.



Working title: "Ελληνικα Περιοδικα Lifestyle, Κιβωτος Πανανθρωπινων Αξιων."

Περιμενα χτες την Λιανα να με αναλαβει μιαμιση ωρα. Η Λιανα ειναι αυτη που μου κανει αποτριχωση στο μουστακι. Κατα τη διαρκεια της αναμονης, διαβασα με πολυ προσοχη, ολα τα τευχη των περιοδικων ας πουμε, "Allrighty!" και "Ta-tah" (hello Claris, ts ts ts ts) , απο τον Σεπτεμβρη μεχρι τωρα, τα οποια αν ληφθει υποψην το γεγονος οτι ειναι εβδομαδιαια, μιλαμε για μεγαλο αριθμο τευχων. Καταρχας, τα διαβασα ανακατα, οποτε εχω μπερδεψει λιγο τις ημερομηνιες, γιατι πχ τις εγγυες την μια τις εβλεπα με κοιλια τουρλα, μετα καπακι με φλατ κοιλια, σκεφτομουν, α θα ειναι πριν την εγκυμοσυνη, μετα διαβαζα τη λεζαντα οτι ηταν μεν φλατ αλλα 10 μερες μετα τη γεννα και μετα σκεφτομουν α τις καργιολες επανηλθαν τοσο γρηγορα, και εγω ακομα να συνελθω απο το μπουφε πρωινου που ειχα σαβουρωσει σε ενα ξενοδοχειο της Μαδριτης (ολοκληρη) την ανοιξη του 2003 .

Τελος παντων, επειδη εχω και μια μαλακισμενη υπερanalυτικη σκεψη (του κωλου δηλαδη), εκανα μια βασικη διαπιστωση για τη θεματολογια αυτων των περιοδικων. Οτι παρα την γενικη εντυπωση οτι ολα αυτα δειχνουν το ποσο μπουρδελιαρικο ειναι το σταρ συστεμ και ποσο παρτουζιαρες, ξεκολιτσες και βρωμοπουτανα (*) ειναι ολες αυτες οι τραγουδιαρες, στην πραγματικοτητα δεν ισχυει τιποτα τετοιο.

Αντιθετα, μεσα απο αυτα τα εντυπα προαγεται η αξια της οικογενειας, οχι πουταναρια και τετοια πραγματα, οχι, αντιθετα ο ταδε παντρευτηκε την καλη του, την πολιορκουσε καιρο και ηταν κυριος πανω απο ολα, ωραια πραματα δηλαδη, μπουρναζιωτικα, η γυναικα στολιδι και τετοια, η αλλη ζει στιγμες οικογενειακης ευτυχιας, ειναι παλι (παλι;) εγκυος, εκανε βολτα με τα παιδακια της, τους ψωνισε ρουχαλακια ενω για την ιδια δε πηρε τιποτα, φιλοι που βγαινουν και πανε για φαγητο και τα λενε και μιλανε για το ποσο υπεροχο πραγμα ειναι η φιλια, αλλοι βρισκουν τον ερωτα της ζωης τους, αλλοι περνανε ασχημα επειδη χωρισανε, και γενικα ενα κλιμα, οχι ρε γαμωτο, χωρισμοι, κακο πραγμα, και παντρευτειτε παιδια, βρειτε το ταιρι σας να αραξετε, και η φιλια, ιερο πραμα, και τετοια.

Και σκεφτομαι οτι ενω παλιοτερα αυτο που ζητουσαμε ηταν οι σταρ να ζουσαν μια εξαλλη ζωη, και κατασκοπευαμε τον μποεμικο τροπο ζωης τους, τωρα τους θελουμε στρωτους σαν εμας, ανθρωπους που γκαστρωνονται, κλαινε και εχουν τις μαυρες τους, αγοραζουν παγωτο στα παιδακια τους και τα μαλωνουν που λερωσαν το πισω καθισμα. Σιγα το συμπερασμα κοπελια, θα πει καποιος, αλλα το θεμα ειναι, οτι παντα θελουμε να ριχνουμε μια ματια σε αυτο που δεν ζουμε. Οποτε, και σε συνδυασμο με τις εκπομπες κοινωνικης αποτετοιας, μηπως εμεις, οι απλοι καθημερινοι ανθρωποι ζουμε πιο εκλυτη ζωη απο τους διασημους; Μηπως ειμαστε εμεις οι αληθινοι ροκ σταρ και τελικα καθε απογευμα, ολοι αυτοι οι rich and famous (**) στηνονται να δουνε απιθανα ερωτικα τριγωνα, αντισυμβατικες ζωες περα απο καθε κοινωνικη και ηθικη δεσμευση, ελευθεριες σχεσεις και υπερβαση κανονων; Πλακα θα χε ο Ρουβας -ο οποιος χωρισε οριστικα με την Κατια :'( - να ονειρευεται να γινει "ιδιωτικος υπαλληλος" που λενε και οι παιχτες στα τηλεπαιχνιδια (δηλαδη το παιδι για τις εξωτερικες δουλειες).


(*)στην πραγματικοτητα, δεν βριζω τοσο πολυ οσο φαινεται.
(**)Ασχετο, αυτο το "and" εχει πολυ μεγαλη σημασια, δηλαδη δε θα μπορουσε να ειναι η φραση "rich or famous", δηλαδη δεν υπαρχουν ατομα ειτε της μιας κατηγοριας, ειτε της αλλης, διοτι αν εισαι πλουσιος θα αγορασεις δοξα, και αν εισαι διασημος καποια στιγμη θα εξαργυρωσεις τη διασημοτητα σου σε χρημα.


Misirlou Oubliez, 9:10 AM

10 Comments:

μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αν και είμαι λίγουλάκι φάλτσα για τραγουδιαρα της καθημερινότητας...
Blogger Trilian, at 24/1/08 11:42  
Μαυρίλα έξω μαυρίλα μέσα, τραγουδιάρα είμαι και γουστάρω μπεμπέ χωρίς μπεμβέ, ξέρω, θα πεις εσύ χρυσό μου είσαι τρελή, ό,τι να'ναι, αλλά αυτό μου βγάζεις σήμερα και φοράω πάλι μαύρα,όλα μαύρα εκτός από έναν κόκκινο πρασινο αηβασίλη που είδα σε φωτο στο ιντερνέτ το φορούσε μια πολύ γνωστή μοντέλα, αμέ και παντρεύτηκε κι αυτή,αλήθεια.
Και στα δικά σου φρουφρού μου
Blogger mc, at 24/1/08 12:16  
Κορίτσια... Προχωρήστε κι ερχόμαστε!

:)

άκου ξεκολίτσες!
Blogger Mantalena Parianos, at 24/1/08 16:28  
Αμα μάθεις σε ποιο γραφείο δουλεύει ο Ρουβάς πες μου να πάω να περιμένω στην ουρά!

Blogger Gogo, at 24/1/08 18:52  
Χώρισε ο Σάκης με την Κάτια;
ΠΟΤΕ;
ΓΙΑΤΙ;
Anonymous Anonyme, at 25/1/08 09:10  
τελικά είσαι αυτός ο άνθρωπος που βλέπει καθαρά τα απλά πράγματα που όλοι οι υπόλοιποι βλέπουμε κάθε μερά αλλά είναι τόσο κοντά στα μάτια μας που δεν ξεχωρίζουμε τι θέλουν να πουν.
(1 πρόταση = 33 λέξεις)
Blogger civil, at 25/1/08 13:15  
les, μηπως εμεις, οι απλοι καθημερινοι ανθρωποι ζουμε πιο εκλυτη ζωη απο τους διασημους;

xaxaxa oraio afto. aplos ta celebrities einai poli pio smart re gamoti mou. xeroun pos na ta kaliptoun. toutestin EXOUN KALO PR/KALOUS PUBLICISTS.
Anonymous Anonyme, at 29/1/08 01:12  
Hello, Misirlou.
thanks for your posting and have a good weekend
Blogger david santos, at 1/2/08 18:01  
Re mages sori kai pou den apandaw, alla kanw tin malakia kai ta anoigw kai ta diavazw apo tin eidopoiisi tou hotmail, kai skeftomai ekeini tin wra tin apandisi kai to ksexnaw meta, sori re.

In Portugueze:

Mi caru David, moui moui regretos pero no replayar para los autros messazios. Feliz dia y feliz ano per tu.
Blogger Misirlou Oubliez, at 5/2/08 03:59  
mi caru misirlou
ένα ποτό έχεις τάξει εδώ και ενάμισι χρόνο και δε λες να το κανονίσεις. είναι που ζεις πολύ ροκ ή που δεν έχεις χωνέψει ακόμα εκείνο το πρωινό από τη μαδρίτη το 2003??
ΥΓ. εγώ και η *αθηνά* μου να σου μια έκλυτη ζωή που ζούμε... από όργιο σε όργιο. βαρεθήκαμε πια. νισάφι.
Blogger YO!Reeka's, at 12/2/08 01:21  

Add a comment