center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

mercredi, juin 06, 2007

Tα μπανια του ΛΑ.Ο.Σ.

Μεσα Μαιου, Κυριακη, και εχει ενα καιρο απιστευτο. Ζεστη, η θαλασσα ειναι υπεροχη, εσυ πας εκδρομη στην Αιγινα και αντι να παρεις και το μπανιερο μαζι σου για να ριξεις καμια απλωτη, πας φορωντας το τζιν το χειμωνιατικο γιατι δεν εχεις συνηθισει τετοιο καιρο τετοια εποχη και την πατας ασχημα σκας απο τη ζεστη, η μονη σου παρηγορια να παιξεις Παλερμο με την παρεα σου ενω απο μεσα σου λες "το αλλο Σαββατοκυριακο μπανιο οπωσδηποτε".

Ερχεται το αλλο Σαββατοκυριακο, εσυ εχεις χωθει απο την Τεταρτη στο παταρι αναμεσα σε βαφτιστικα, στολες αποκριατικες απο το δημοτικο, κατι σερβιτσια του καφε απο την προικα των γονιων σου 30 χρονια αχρησιμοποιητα, και εχεις βρει το μαγιουδακι σου, κατσαρια δεν μπηκες στον κοπο να ψαξεις θα παρεις καινουργια, βρηκες παρεο, τις ρακετες, την τσαντα θαλασσης με το αντιλιακο προσωπου μεσα που ηταν εκει απο περσι, που ηταν εκει απο προπερσι, που γενικα ηταν εκει απο παντα. Και τι γινεται στο τελος; Γαμιεται ο καιρος, βροχες, κρυο, ζοχαδιαζεις εσυ, αλλα λες ενταξει τριημερο ερχεται θα ρεφαρω τοτε.

Και ερχεται το τριημερο και φευγει και μενεις απραγος γιατι γαμωτο παλι εβρεχε και οταν δεν εβρεχε ειχε εναν ηλιο χλιαρο, σου εμεινε η αισθηση σα να ρουφας απο φραπε που εμεινε ξεχασμενος για ωρες στο αμαξι σου. Και οχι μονο αυτο, γυρω σου ακους τους παντες να εχουν κανει απο ενα-δυο-τρια μπανια, και λες τι στο διαολο τα κωλοφαρδα, αφηνουν τον καιρο πισω τους; εχουν ινδιανικο αιμα μεσα τους και ξερουν ποτε θα κανει καλο καιρο;

Και σου βγαινει η ζοχαδα και στη δουλεια, και εχεις μια θεση πολυ σημαντικη γαμωτο, αμα δεν ξεδωσεις λιγο την εβαψες. Και ετσι οπως επιπλεεις στο κουστουμι σου, το κουστουμι του μακαριτη, το φορας μονο και μονο επειδη αυτο φορουσε ο μακαριτης οταν του εκανε ταπ-ταπ στον ωμο ο Πατακος σε μια εκδηλωση για την επανασταση back in '72 ολα αυτα, τελος παντων, εισαι στο γραφειο του κομματος και πληροφορεισαι οτι κυκλοφορει ενα βιντεο με εναν που την παιζει ακουγοντας τον Εθνικο Υμνο.

Και τοτε βρισκεις σανιδα σωτηριας στην μαυριλα σου, μαλακες καλλιτεχνες θα υποφερετε οπως κι εγω, κομμενη η Ιος, η Κασος, τα ξερονησια, τα μαγευτικα ηλιοβασιλεματα εμπνευσης με κιθαρες, μπυρες και γκομενακια με παρεο να χορευουν τον χορο του ζευγαρωματος. Θα πηξετε οπως και εγω. Σηκωνεις το τηλεφωνο και κανεις την καταγγελια. Μολις το κλεισεις αραζεις στην καρεκλα σου με σαρδονιο χαμογελο και σκεφτεσαι:

"Μουνακια, εγω θα παω Κινεττα την Κυριακη, εσεις στην Ψυρρου και δε σας χαλασε"


Ηθικο διδαγμα: Μην ταραζετε τα μπανια του ΛΑ.Ο.Σ.

Misirlou Oubliez, 10:04 AM

6 Comments:

(τέλειο!)
Blogger enteka, at 6/6/07 11:26  
τρε μπιεν και πολύ σωστή η λογική ακολουθία σου. Έχεις πληροφορίες από μέσα;
Blogger marl(t), at 6/6/07 13:20  
ekdikitiki akougesai simera...go on go on!
Blogger kabamaru, at 6/6/07 13:26  
εεεεεε σορρυ δηλαδή και με το συμπάθειο αλλά σαν αδαής επαρχιώτης και ολίγον βλαχόπαιδο, ε τι σκατά είναι το παλέρμο και το παίζεις και με τους φίλους σου;
Anonymous Anonyme, at 7/6/07 10:27  
Πολύ φασιστικό τούτο το μπλογκ.

Θα το σημαιώσω για να προειδοποιήσω τους συντρόφους Πασοκτσήδες ότι υπάρχει κίνδυνος χουντοποίησης.

Πόσα σε δίνει το τηλεαστυ για να τα λες όλα αυτά;


anonyme said "τι σκατά είναι το παλέρμο και το παίζεις και με τους φίλους σου;"

Όπως το είπες φίλε, είναι σκατά...

Είναι ένα παιγνίδι κρυπτογκέι φασιστών που αμολάν εβραίους στην αρένα και διαγωνίζονται για το ποιός θα τον πιάσει πρώτος για να του σπάσει τα μούτρα στο ξύλο. Παλια το παίζανε και με κομμουνιστές αλλά τώρα που ο τσε γκεβάρα έγινε και σύμβολο του ΛΑΟΣ οι δύο παρατάξεις έχουν συμφιλιωθεί
Blogger bidibis, at 7/6/07 12:00  
@enteka
(μερσι!)

@maroulitaa
I just used the force Luke!
Α και ενα καλο που εχω σκεφτει, ειναι δικο μου μου μου:
Tι λεει ο Obi Wan Mamalakis:
"Use the forks Luke!"

@kabamaru
Undo και ξυλο που λεει και ενας φιλος μου.

@ανωνυμε
Το Παλερμο ειναι το πιο γαματο παιχνιδι που δημιουργησε ποτε ο Θεος γι'αυτους που κανουν διαιτα ή ειναι αλλεργικοι στον πασατεμπο και δεν ξερουν πως να περασει η ωρα.

@Bidibis
Σε παρακαλω μη λες χουντα, το σωστο ειναι "Επανασταση". Γαματο μπλουζακι θα ηταν ο Καρατζαφερης με μαλλι και ποζα Τσε Γκεβαρα.
Blogger Misirlou Oubliez, at 7/6/07 12:11  

Add a comment