center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

mardi, mai 29, 2007

Ο λογος της απουσιας μου: Business

Ενταξει δε ξερω εσεις με ποιο σκοπο ξεκινησατε το blogging, αλλα εμενα παντοτε στο πισω μερος του μυαλου μου ηταν το κερδος. Τοσους μηνες ομως μια ελαφρα μορφη δυλσεξιας με εκανε να αποκλινω λιγο απο τον στοχο μου και να βυθιστω στον μαγικο κοσμο των βιβλιων.

Αφου διαβασα αρκετο Θεμελη και Κουμανταρεα για δυο (φριχτα βαρετες) ζωες, ανασκουμπωθηκα και εβαλα μπρος τις μπιζνες. Αρχικα και οπως ηταν φυσιολογικο, σκεφτηκα πολυ σοβαρα την αγορα ξυλειας, αλλα ο ντανιελ- son of a bitch -παρτι-κωλαρα σου πιο περα να κατσω, ηταν ενα βημα πιο μπροστα απο μενα. Οπως παντα. Διαολε, αναφωνησα και εσφιξα τα δοντια. Αυτα με πονεσαν πολυ για λογους που θα αναλυσω αργοτερα σημερα ή αυριο ή καποια στιγμη στο μελλον. Μετα ομως το πηρα πολυ ψυχραιμα το ζητημα και κατεληξα οτι θα γινομουν μεταπρατης, οτι και αν σημαινε αυτο, και οτι το πρωτο θυμα μου θα ηταν ο "κυριος" Φαητ Μπακ. Φιχτμπαχιος για μερικους. Κυριος για κανενα.

Αφου εκανα μια μινι ερευνα αγορας, πινοντας ουζα μινι δηλαδη με ενα φιλο που ηταν στελεχος σε τετοια εταιρεια και μας ειχε ενωσει η αγαπη μας για τον lemmy και την βρωμιτσες-κατω-απο-τα-νυχια-λαγνεια (don't ask), διεπιστωσα οτι με επαιρνε να προσφερω υπηρεσιες γενικου εμποριου και οτι τοσο εγω οσο και ο φιλος μου ειχαμε γινει τρυπες απο τα ουζα.

Τις επομενες μερες, ξεκινησα και πηρα μερικα χαλαρα τηλεφωνα σε φιλους. Στην αρχη επειδη ντρεπομουν δε μπορουσα να γυρισω με τιποτα τη συζητηση στο εμποριο, κατεληγα να συζητησω δυο ωρες για το στοιχημα και για το χτεσινοβραδινο πρατραγουδο του ζετεμ. Πελατη δεν εβγαλα, αλλα εμαθα τουλαχιστον οτι ο Σουμαηλα Κουλιμπαλι,βασικος επιτελικος μεσος της Φραιμπουργκ, ειχε ξεπερασει τις ενοχλησεις του στο γονατο και πονταρα σε αυτην στον κρισιμο αγωνα για την ανοδο με την Καρλ Τσαης Γενα, με αποτελεσμα να κερδισω ενα σεβαστο ποσο και τον θαυμασμο του προποτζη. Επισης ο Βεντουρας ειναι μακραν ο αγαπημενος του κοινου.

Τελος παντων, με αυτα και με τα αλλα, αφου εφαγα ακυρον απο ολους τους αλλους φιλους μου, επεισα τον Fight Back να κανουμε μπιζνα μαζι γιατι του ειπα οτι ο Νικος Δημου θα απογοητευοταν πολυ αν μαθαινε πως δε με βοηθησε στα πρωτα μου βηματα. Αυτο ηταν μουφα βεβαια αλλα ο Fight Back φοβηθηκε οτι θα βρει ενα πρωι ενα κεφαλι αλογου στο blog του σταλμενο απο τον πατερουλη ολων μας, και δεχτηκε τη συνεργασια μας.

Ετσι ξεκινησε μια ωραιοτατη ανταλλαγη e-mail. Σε επαγγελματικο τονο, γιατι αλλο φιλια και αλλο δουλεια. Τονιζω πως τα παρακατω ειναι πραγματικα αποσπασματα αλληλογραφιας, εχουν αλλαχτει μονο τα ονοματα και εχουν διορθωθει κατι καραμπαμ ορθογραφικα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Απο Fight Back
Προς Misirlou Oubliez

Αγαπητή κα Oubliez,

κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας παρακαλώ όπως αποστείλατε προσφορά για τα παρακάτω:

-σφραγιδα στρογγυλή με επωνυμία φιχτμπαχιος αε
-ενα θερμοσιφωνα με 2 χρονια εγγυηση
-4 γκραβουρες ναυμαχιας με πολεμικη σκαφη του 1950
-διαπίστευση για Ολυμπιακούς αγώνες του πεκίνου για τα αγωνίσματα της 7ης ημέρας.
-μια φώκια μοναχους μοναχους ημερωμένη με το νερό της.
Έχοντας εξαιρετική πολυετή συνεργασία, ελπίζουμε στην καλύτερη δυνατή προσφορά σας.

Με εκτίμηση,
Fight Back

-------------------------------------------------------------------------------------------

Απο Misirlou Oubliez
Προς Fight Back

Oubliez εντερπραηζιζ-τελετες παγανισμου και τελετουργικου κοψιματος ασφοδελων
Παπουα Νεα Γουινεα τωρα και στην οδο Νεα Διευθυνση 23
Ενταυθα.

Κυριε Φιχτμπαχιε,

σας αποστελλω προσφορα διαβασμενα απο τον πατριαρχη Ιεροσολυμων τοσο τον νυν οσο και τον τεως για το ενδεχομενο συνεργασιας σας με Ιουδαιους ή Συριους ή Χιλαριους (Φανι).

-σφραγιδα στρογγυλη μετα της επωνυμιας σας, μπερκμανικης συλληψης-κατασκευης (η εβδομη).....ευρω τριακοντα

-ενα αλλοθι για αποφυγη βαρετων εξοδων με φιλους (ειχα ανοιξει τον θερμοσιφωνα με πηρε ο υπνος δεν ακουγα το κινητο), με 2 χρονια ο καιρος γαρ εγγυηση, ανεφ φραπε και λοιπων ανασταλτικων υπνου.........ευρω αξια ανεκτιμητη και δωρο η βραδινη σας εξοδος

-γκραβουρες ναυμαχιας δυστυχως ειναι εδω και χρονια αουτ οφ πριντ εχουμε ομως γκραβουρες απο αλλα ρετρο παιγνια της δεκαετιας του 80 απο αυτα που εδιναν δωρο στα παιδακια των υπαλληλων καθε Χριστουγεννα, πχ γκραβουρες με τα πιγκουινακια που ανεβοκατεβαιναν την τσουληθρα με την φατσα του βουτσα καθως και αξιον εστι φιγκουρς του σπορτ μπιλι μπο θορτον αντιβαηρους. τιμη κατοπιν τηλεφωνικης συνεννοησης

-διαπιστευση για τους ολυμπιακοι αγωνες για τα αγωνισματα της 7ης μερας καθως και το παγουρινι του νουμερο 123.945 εθελοντη χρησιμοποιημενο στη ζελατινα του........χιλια επτακοσια δεκαεξι γιεν ειμαι δω για κανενα. (παρατηρηση, η εισοδος στο γηπεδο του μπαμπιγκτον για τα προκριματικα νεας αγχιαλου- βεστφαλιας ιζ πεντινγκ οθοριζεησιον λογω αυξημενης ζητησης)

-μια φωκια μοναχους μοναχους ημερωμενη με το νερο της εφτασεη. Να σημειωθει οτι βαρυνεστε με τα εξοδα σαρδελας και εκπαιδευτη για να σας δινει το χερακι της και να τριβεστε μουσουδα με μουσουδα οταν θελετε να εντυπωσιασετε τα γκομενακια σας.....ευρω επτακοσια Παρατηρηση, οι τιμες βαρυνονται με Φ.Π.Α. σπατοσημο και τελος γουλιελμος Για οιεσδηποτε παρατηρησεις και αποριες παρακαλω οπως τηλεφωνησατε στα τηλεφωνα που περνανε τωρα απο την οθονη σας.

Με τιμη, Oubliez Misirlou
σινιορ ριτζιον μανατζερ

-------------------------------------------------------------------------------------------

Απο Fight Back
Προς Misirlou Oubliez

Αγαπητη κα Oubliez ευχαριστούμε για την προσφορά σας και την ταχεία απάντηση σας. Παρακαλούμε διευκρινίσατε τα παρακάτω

-πότε μπορούμε να έχουμε τα προιόντα της προσφορας στα γραφεία μας στο Μπούρτζι Ναυπλίου και πόσο θα κοστίσει η μεταφορά, εφόσον φυσικά την αναλαμβάνετε.

-διευκρινίσατε αν υπάρχουν διαθέσιμες γκραβούρες με απαναράσταση της ακύρωσης Μπεν Τζονσον στον τελικό των 100μ και στεψης ΚαρΛ Λουις στο ίδιο αγωνισμα ως επιλαχόντα. Επισης για το συγκεκριμένο προιον θα θέλαμε το 50% της "τιμης κατοπιν τηλεφωνικης συνεννοησης"

-δωστε μας τιμη χονδρικης για 400 φωκιες μονάχουνς μοναχουνς

ευχαριστω Φιχτμπαχιος
-------------------------------------------------------------------------------------------

Απο Misirlou Oubliez
Προς Fight Back

Κυριε Φιχτμπαχιε,

σε συνεχεια του εγγραφου σας της 25ης Μαιου σας απαντω τουδε τα εξης:

-η παραδοση των προιοντων της προσφορας θα γινει με ομαδες συνταξιουχων παιχτων απο τα παιχνιδια χωρις συνορα και με τροπο αναλογο και διασκεδαστικο μεσα απο ψευτικα πλοια, συντριβανια, και κουβαδες μεταμορφωμενους σε κατι αλλο για να μαζευονται οι φωκιες που θα αιωρουνται κατα τη μεταφορα. Ο Κωστας Σγοτζος και ο Ντενι Πετιω περιλαμβανονται στην τιμη. Να σημειωθει οτι δε δουλευουμε με ελληνικες ομαδες γιατι ως ενθυμειστε πατωνανε τα κωλοβυσματα συνεχεια στη βαθμολογια και μας κανανε ρεζιλι και μετα εδειχνε η καμερα τα μισα ρουχα της ομαδας να επιπλεουν μεσα στις πισινες. Για την περιπτωση σας εχει προτιμηθει η ομαδα της Βαλετας ή αν επιθυμειτε παραδοση τα Σαββατοκυριακα λη τις αργιες, τοτε το Μπρνο Τσεχιας ειναι αυτο που θα σας εξυπηρετησει και θα παιξει και το τζοκερ της.

- Μου ζητατε απιθανα πραγματα, τετοιες εκπτωσεις δεν ειχαμε κανει ουτε στον Αρβιντα Σαμπονις οταν ειχε ζητησει ολη την τελετη ληξης του Παβαλκανικου Κυπελλου Ημισκεπαστου Στιβου "Τσακιρης τσιπς γκρανμαμα πρι 1987" γραμμενη σε ενα κοκκο ρυζιου μπασματι, πραγματα απλα δηλαδη. Σας υποσχομαστε οτι θα κανουμε το καλυτερο δυνατο για εσας παντως κατοπιν συνεννοησεως με το λογιστηριο μας.

-Παρτε την.

Με τιμη και σεβας
ΜακΝουντλ Σαββας απο το Μπελφαστ Ιορδανιας

-------------------------------------------------------------------------------------------
Ε, τελος παντων μ'αυτα και με τα αλλα περασαν οι μερες και το blogaki μου το ειχα απαρατησει, και ολα αυτα για μερικα ευρω παραπανω που θα με κανουν ευτυχισμενη...

Τελος παντων, θα αναρωτιεται καποιος γιατι επεστρεψα. Διοτι ο Fight Back με φεσωσε κανονικα. Και ετσι επεστρεψα στο blogging. Toσο απλα.

Και για να αποφορτισω το κλιμα επειδη τα θυμαμαι και συγχιζομαι, βαζω μια ασχετη ζωγραφια, με τιτλο:

"Ο Αρχαγγελος Μιχαηλ παλευει με τον δρακο ενω σχεδον κανεναν δεν του δινει σημασια"


Misirlou Oubliez, 7:34 PM

11 Comments:

Διάβασα το μπιζνες πλαν και έχω ενστάσεις.
1. Ανευ κι ουχί άνεφ (τραγική!)
2.ή όχι λη (στυλ "τι κλανεις" κτλ)

Γμτ είδα κι άλλα αλλά μου έκαναν αναπάντητη να κατέβω.
Θα επανέλθω.
Καλή τύχη με τους τερμίτες.
Blogger mc, at 29/5/07 22:51  
μετα απο αυτο το ποστ στις αναζητησεις φαιτ μπακ θα εισαι νουμερο ενα εσυ και νουμερο δυο εγω, το εβαλες μεσα περιπου 403 φορες.

αυτα τα εμαιλ να ξερεις ηταν μια οαση στις μερες που δεν την παλευα καστανο.
Blogger Fight Back, at 29/5/07 23:50  
Απίστευτο.

Τοση μπίζνα και ούτε δράμι μπαμπακόπιτας.

Σκατά εμπόριο κάνετε
Blogger Lex_Luthor06, at 30/5/07 08:34  
O φαιτ μπακ είναι εξωφρενικός . Εχω καταλάβει τι κάνει.Ζητάει τιμές για γκραβούρες πολεμικών ιστιοφόρων του 1750 και μετά τις πουλάει ως του 1542 και βγάζει κέρδος 25% πάνω.
Τραγικός τύπος.
Blogger Κολοκύθι, at 30/5/07 09:43  
ema promotion sto pisto filo sou kabamaru den exeis kanei mexri twra! metrisa isa me 400 fores to onoma fight back se olo to blog sou!
Blogger kabamaru, at 30/5/07 13:58  
αργεις να γραψεις, αλλα αν το κανεις του γαμας το τιμτιριρί!
Καλά εισαι? :)
Blogger lee, at 30/5/07 16:17  
misirlou και όχι prozac, ρεεεεεε
Anonymous Anonyme, at 31/5/07 12:51  
@ampot
Ρε κοιτα ενα Μπαμπινιωτη που μας κατσικωθηκε στα καλα του καθισμενου. Ου ρε.

@fight back
Χαμος, τα καλυτερα ερχονται. Ο Λιντς θα ειναι περηφανος για μας.

@Lex_luthor
Θα το γυρισω στους καστορες να πιασω τη καλη.

@κολοκυθι
Γραφικος τυπος το λιγοτερο. Θα τον καταγγειλω στη διωξη οικοδομικου εγγληματος (πεταει συνεχεια τουβλα)

@kabamaru
Για να μαθεις να μου πουλας φουσκο οτι επαιζε και ο Μικι Μαους στους πειρατες της Καραηβικης και να με κανεις ρεζιλι οπου το εχω πει.

@lee
Ερως, καιρος, μπετα, ολα καλα, ολα τρικαλα δηλαδις. Για να κανονιζουμε να βρισκομαστε σιγα σιγα.

@αντα φτυς
Εκτος του οτι εχεις γαμω τα νιουγιορκ νικς, σε ευχαριστω για την υποστηριξη που δειχνεις στις τοπικες φαρμακοβιομηχανιες.
Blogger Misirlou Oubliez, at 31/5/07 16:04  
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Blogger Rayman, at 1/6/07 12:20  
Σπορτ Μπιλυ μπομπ θορτον αντιβαηρους...
πολυ καιρο ειχα να το ακουσω αυτο (μεχρι εκει διαβασα, μετα βαρεθηκα γιατι επρεπε να παω να ταΐσω τα πουλάκια μου (starlings))
Blogger Rayman, at 1/6/07 12:21  
Παρατήρηση: οι φώκιες όταν είναι 400 σταματούν να είναι μονάχους. Πόσο μάλλον μονάχους δις.
Blogger civil, at 1/6/07 13:53  

Add a comment