center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

mardi, novembre 28, 2006

10 λογοι που μου την σπαει ο λεξλουθορ


1. Ειναι φαντασιόπληκτ
ρος: Οποτε βγαινουμε παρεα και καθομαστε σε τραπεζι, παριστανει οτι παιζει πιανο με αυτο, βγαζοντας ηχους "τιρουρι τιρουρι-ρουρι-ρουρι" και μας κανει ρεζιλι και μας πετανε εξω απο το μαγαζι.

2. Διυλιζει τον κωνωπα και καταπινει την καμηλο και παρολα αυτα εχει κωλοβυσμα και δεν εχει επεμβει καμια φιλοζωικη εταιρεια.

3. Καθε χρονο ξυλοφορτωνει τη γιαγια του (με τα ξυλα ολου του χειμωνα για το τζακι) και μενει ατιμωρητος. Για την ακριβεια μενει ατιμωρητος 48, 2ος οροφος.

4. Οποτε με συνανταει ξυνει μια χνουδωτη πετσετα προσωπου που εχει παντα μαζι του, με τα νυχια του ενω ξερει οτι αυτο με ανατριχιαζει. Εναλλακτικα οταν η πετσετα ειναι απλυτη, ξυνει τους γιαρμαδες μεσα στην φρουτιερα.

5. Ολο το καλοκαιρι εφτυνε τα κουκουτσα απο το καρπουζι στον ακαλυπτο και φυτρωσε μια τεραστια καρπουζά και ετσι μπορεσαν και σκαρφαλωσαν οι κλεφτες και μου εκλεψαν το pasword του παλιου μου blog.

6. Ειναι η αφορμη για να φανει οτι ο fight back, ο οποιος καταπιαστηκε με το ιδιο θεμα ειναι καλυτερος blogger απο μενα, εχει καλυτερο λεξιλογιο και οτι εγω ειμαι ενα αταλαντο σκουλικι της λασπης.

7. Αν εβλεπες μονο, ποσο υπεροχα μπορει και χορευει κλακετες, ισορροποντας ταυτοχρονα μια μπαλα του μπαντμιντον στην μυτη του, την οποια στο τελος τη βαζει απο το ενα ρουθουνι και τη βγαζει μπαλα για πιλάτες απο το αλλο, θα σου την εσπαγε και σενα τοσο ταλεντο μαζεμενο σε εναν ανθρωπο.

8. Επειδη την τελευταια φορα που μου την εσπασε,
την εσπασε με αμονι και επειδη αυτη δεν ειναι καρτουν να μην πεθαινει, αυτη τη στιγμη που διαβαζετε, αυτη ειναι στην ΜΕΘ, ή στα Μεθανα, δεν θυμαμαι, σε ημεθανη κατασταση.
Μεθ αιθ προ βουτ.

9. Και τελος,

10. Δεν του αρεσει ο μάλαμας.


Διαδωστε το μισος




Misirlou Oubliez, 7:56 PM

16 Comments:

αν όντως ξύνει τους γερμάδες τον μισώ κι εγώ μπρρρρ ανατρίχιασα και που το έγραψα...
Blogger Bitch Girl, at 29/11/06 00:18  
σιχαμερος και βρωμερος σου λεω, καλα του κανω και του πεταω κεφτεδακια απο κακαδακια της μυτης μου οταν δεν με βλεπει.
Blogger Misirlou Oubliez, at 29/11/06 00:22  
Eiste kompleksikoi. Epeidh to paidi exei sugrafiko talento kai ena fanatiko bloggokoino thelete na tou riksete lasph. ntroph kai aisxos. sundiasmenh tromokratikh kinhsh kata enos aksiou presveutyh ths texnhs kai tou politismou. ase pou me xalaei h eikona tou lex na empneete nees istories ftunontas ta koukoutsia apo to karpouzi ston akalupto.
Anonymous Anonyme, at 29/11/06 00:55  
Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός του post αυτού :) εγώ πάντως μόλις έμαθα τον lexluthor
thanx!!
Πάω να το γράψω και αλλού αυτό!!!
Blogger mafalda, at 29/11/06 00:56  
@kabamaru
Εγω κανω επιθεση στον ανθρωπο (με το καπα κεφαλαιο) λεξλουθορ. Η συγγραφικη του δεινοτητα ειναι αναγνωρισμενη (και απο το κρατος με ecdl)

@mafalda
Κι εγω μολις εμαθα την mafalda! Να που εκανε κι ενα καλο αυτος ο χλιμιτζουράς (ο τόνος στο ά επειδη ειναι παραδοσιακος τυπος)
Blogger Misirlou Oubliez, at 29/11/06 01:01  
ok to epomeno vima einai "11 logoi pou misw ton enteka."
over and out.-
Blogger polikarpos, at 29/11/06 01:36  
Τα δύο θετικά της υπόθεσης είναι:

1) Μπορώ να γράψω ένα σχόλιο και να το ανεβάσω και στα δύο τιποτένια blogs σας.

2) Είδα τον κόσμο από την σκοπιά της Ντάιζης Βαρδιάμπαση, (ποπ σταρ σε κοσμικό κέντρο του επαρχιακού οδικού δικτύου) που ξυπνάει και διαβάζει στο τσάο ότι έχει εξώγαμο με τον Αμαέκι Οτιτζι. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε (άλλωστε ο Αμαέκι έχει γεράσει πλέον)

Το θέμα είναι ότι εκμεταλλευτήκατε την οργιώδη αναγνωσιμότητα μου και το ρεύμα του ονόματος μου . Ντροπή σας. Κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ μου βλέποντας το όνομα μου πρωί πρωί στο μόνιτορ. Θα σας εκδικηθώ όμως. Ήδη αγόρασα εννιάρια φυσίγγια. Μετά το επιστέγασμα της γηπεδικής βίας και το πενταπλό φονικό από φανατικό βάζελο που του πάτησαν το τριφύλι έρχεται το διαδυκτιακό μακελιό. Τρέμετε.
Blogger Lex_Luthor06, at 29/11/06 08:45  
Είστε όργια ρεεεεε :)))))
Anonymous Anonyme, at 29/11/06 09:51  
@polikarpos
Βασικα ετοιμαζω το 1000+1 λογοι που θελω τον polikarpo πισω στο Blog tou.

@lex_luthor
Εισαι δαμοκλινείς, αχλόμωνας και υποστόριος. Δεν υπάρχουν αυτες οι λέξεις, μολις τις δημιουργησα (δημιουργικο μισος λεγεται)

@confused
Μερσι, μερσι, ειναι ο,τι ποιο γλυκο εχω ακουσει εδω και δυομιση δεκαετιες.
Blogger Misirlou Oubliez, at 29/11/06 09:56  
Καταπληκτικο μισιρλου! Μολις σε ανακαλυψα. Κι αυτος ο Φαιτ Μπακ πρεπει να ειναι γαμω τα παιδια (παιδερας). Καλα κι αυτος ο λεξ, αλλη φαση. Πσσ κι ο πολυκαρπος αλλο πραμα. Καλα τι να λεμε για τον καμπαμαρου.
Blogger Fight Back, at 29/11/06 12:26  
Ρε ξαδέρφη φρόνιμα. Η αυτή που είναι στα Μέθανα και αιθέρες και έφαγε και τηγανιά στο κεφάλι έσπασε σε χίλα κομμάτια ? , τελικά κατάφερε να συγκοληθεί ?Ποιες η παρενέργειες? Αυτά, πάω να ρίξω σχόλιο στον ξεδερφομπάτζανο.
Blogger Κολοκύθι, at 29/11/06 12:49  
Και λίγα του σέρνετε του ατάλαντου. Μας έχει ζαλίσει με τα περίπτερα και τα ακροβατικά του! Άσε που νομίζει ότι είναι ο Θεός! Άντε ρε πάγαινε!

ΥΓ1: μεθ αιθ προ(π) βουτ (εξυπνάδεεεες)

ΥΓ2: Του ακατανόμαστου του αφιερώνω το εξής,

"στον κόσμο που γεννήθηκα τα βρήκα όλα γραμμένα/ πάνω σε βλέφαρα κλειστά σε χείλη σφραγισμένα/ γυναίκα τρυγάει την ζωή με βυσσινιά πορφύρα/ δεν έχει ο μόνος πέρασμα ήλιο δεν έχει η μοίρα".

Από τον αγαπημένο του Μάλαμα!
Anonymous Anonyme, at 29/11/06 13:06  
@fight back
Λες να παρουν χαμπαρι, τι ιερη σεκτα λατρειας εκλεκτων πνευματων και ολων των οινοπνευματων εκλεκτων και μη, ειμαστε?

@κολοκυθι
Εχεις ακουσει μερικα ζευγαρια που λενε "αγαπη μου ακου, παιζουν το κομματι μας"? Ε, απο αυτην που εσπασε ειναι το κομματι. Διασκορπιστηκε σε ολα τα πικ-απ του κοσμου.

@σεξ+πυρ
"Kανε Baρια Caρδια Naυτη Mαga..."

Αποσπασμα απο τη σειρα δραστικοτητας οξειδοαναγωγης.
Blogger Misirlou Oubliez, at 29/11/06 13:16  
Allax'o kolies ki egine vraxioli....
Blogger it is, at 29/11/06 15:32  
@it is
Υπαρχει και το αλλο της Λαμπρου "Θελω να πιω τα υγρα σου", αλλα δεν στο κανω θεμα, οποτε λιγος σεβασμος σιβουπλέ
Blogger Misirlou Oubliez, at 29/11/06 15:37  
αν του τη σπάει ο μάλαμας, τότε that makes two of us χο χο χο
ΥΓ. το σχόλιο «ατιμωρητος 48, 2ος οροφος» εντελώς ΑΜΑΝ χα χα χα
Blogger YO!Reeka's, at 1/12/06 11:57  

Add a comment