center

Chantez à l'âne, il vous fera des pêts

La petite chanteuse á grand cul.

jeudi, octobre 26, 2006

"Λευτερια στον Α. Τσιπροπουλο"


Το παραπανω δε θα το βρεις γραμμενο σε τοιχο των Εξαρχειων ή σε καποια κολωνα της γεφυρας Κολοκυνθους, αλλα σε banner καποιου blog. Σημεια των καιρων.

Εχω εργαστει σε δημοσιο τεχνικο εργο και μια απο τις δαπανες της κατασκευης ηταν η αγορα αντιρρυπαντικης βαφης για να μην φτουρανε τα συνθηματα πανω του. Σας βεβαιω πως αυτη η βαφη ειναι τοσο αποτελεσματικη κατα των συνθηματων οσο αποτελεσματικος ειναι ενας Βουδιστης sales manager σε βιομηχανια οπλων.

Με τον ιδιο ακριβως τροπο η αντιμετωπιση των ιστολογιων με την clean cut μεθοδο των μηνυσεων και των δικανικων αλχημειων δεν προκειται να εχει αποτελεσμα. Και δεν πρεπει.

Και θα συνεχισουμε να γραφουμε και να εκφραζομαστε και στους μαντροτοιχους εκει εξω ("Κεντερη πρεζακι, μαθε μηχανακι", "Το πολυτεχνειο τζιπ" κτλ κτλ) και κυριως εδω μεσα. Διοτι εδω μεσα, πολλοι απο εμας με τις γαμημενες δουλειες μας, οι μονοι τοιχοι με συνθηματα που θα δουμε θα ειναι τα templates μερικων μπλογκ. I too, πολλες καινουργιες ιδεες τις οποιες υιοθετησα ή απερριψα τον τελευταιο καιρο τις διαβασα σε blogs. Διοτι ολοι εχουμε κριση, εκτος ισως απο αυτους που ψηφισαν Ψωμιαδη, αλλα και αυτο το ψαχνω ακομα. Αυτα τα λιγα ως προς τον διαχειριστη του blogme.

Ως προς το αλλο σκελος, το περιεχομενο ενος blog, ξεκιναω να το αναλυω ab ovo, γιατι μικρη διαβαζα αστεριξ και εχω απωθημενo με τα λατινικα.
Μερικοι θιγμενοι ισχυριζονται οτι καποιοι αλλοι τους στηλιτευουν μεσω των κειμενων τους.
Η λεξη στηλιτευση προερχεται απο την συνηθεια στα αρχαια χρονια να αναγραφεται το ονομα καποιου πανω σε στηλες ετσι ωστε να διαπομπευτει. Δηλαδη παλια απλως εγραφες "Οδυσσεας Κιθαιρωνας" και εννοουσες οτι "Οδυσσεα Κιθαιρωνα γαμιεσαι απο ολες τις μπαντες".

Αλλα ομως τοτε, τα παλια τα χρονια που λεει και η γιαγια μου, εγραφες το πραγματικο ονομα του. Δεν ειναι στηλιτευση, αν καπου δω γραμμενο "Misirlou Oubliez παρε μου μια πιπα". Κατ'αρχας θα σπευσω, κατα δευτερον δεν θα παρεξηγηθω διοτι η Misirlou ειναι μια περσονα μου, η οποια λεει περισσοτερο ανωνυμα ή επωνυμα καποιες μαλακοαποψεις. Και τις λεει ανωνυμα, γιατι ειναι ενα ειδος ημερολογιου το οποιο δεν θες να το μαθουν οι πολυ γνωστοι σου (απο τον ορισμο του blog), αντε να το δειξεις σε καμια καλη σου φιλη στο διαλλειμα, οπως εκανες στο δημοτικο,οποτε τις λες και επωνυμα.

Μπορει να συγχισω μερικους με τις συνεχεις παραβολες, αλλα οπως η δασκαλα των μαθηματικων δεν περιμενα να μου κανει τιποτα επειδη την ελεγα κατσικα στο ημερολογιο, ετσι δεν περιμενω και τον καθενα εδω μεσα που δεν συμφωνω μαζι του να με απειλησει.

Αν δεν γουσταρεις ρε φιλε, δεν μπαινεις εδω μεσα ξανα και τελειωσε η υποθεση, μου ριχνεις και κανενα μπινελικι, μπορει να ριξω κι εγω, ε δεν εγινε και τιποτα. Αυτα συμβαινουν.

Αλλη περιπτωση πιο σοβαρη, αν πεις οτι η Misirlou Oubliez ειναι αντρας με κατι αρχιδια να, τεραστια, και οτι τον λενε Βλαση Μπελβεντέρε και δουλευει τορναδορος στη Λευκα στον Πειραια. Κατ'αρχας θα εισαι μαλακας γιατι το ειπες, εδω συμφωνουμε, κατα δευτερον η ταυτιση μπορει να παραμεινει (προσεξε τι ειπα, μπορει να παραμεινει) τοσο δυσκολη που να με ρωτανε "ρε Βλαση αληθεια ειναι?" και εγω να τους λεω, "αντε ρε μαλακες, μονο κατι Αποκριες πριν 10 χρονια ειχα ντυθει γυναικα, παμε να παιξουμε κανενα 5X5" και να ρευτω πανηγυρικα για να τους πεισω τελειως.

Τελοσπαντων ας μην ξεχναμε οτι βασικο νομικο αξιωμα ειναι, οι νομοι να ερμηνευονται "καλη τη πιστει" και οχι γαμω την πιστη μου.

Αυτα ειχα να πω,
Βλασης Μπελβεντέρες, ο IV

Misirlou Oubliez, 1:09 PM

8 Comments:

Ρε μαλάκα Βλάση, σκατά μάστορας εισαι. Ολα τα πασα που α΄νοιξε προχθες κλωτσήσανε. Φραγκο δε παιρνεις καραγκιόζη. Ιδιος ο πατέρας σου ο IIV είσαι.
Αλλά δε θα σε πετυχω την Κυριακή στο Καραισκάκη; Θα σε σκισω μπινέ και μετα να πας να κλαφτεις στον δεκεγορο σου. Ξεφτιλα.
Blogger Lex_Luthor06, at 26/10/06 14:44  
Σταμάτα να γράφεις γιατί θα φας το κεφάλι σου και μετά πως θα πηγαίνεις να κάνεις πίπες σε όσους στο ζητάνε?
Δεν ξέρω αν θα πας για 5x5 αλλά θα σε στείλω στα πουρνάρια!



PS γαμώ τα κειμενάκια έγραψες μωρή πουτάνα Βλάση, ωραίος :D
Blogger it is, at 26/10/06 14:54  
Περί μηνύσεων ο λόγος.
Το θέμα είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν με απειλές και εκφοβισμούς ακόμα και προγραφές – επικηρύξεις.
Κατά τη γνώμη μας το ποιός είναι ο μηνυτής του blogme.gr είναι ... «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ...». Ήδη έχουμε αποστείλει μέιλ στον κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο για να μας πληροφορήσει ποιό είναι αυτό το επίμαχο blog και ποιός είναι ο θιγόμενος μηνυτής διότι επισήμως εμείς δεν ξέρουμε τίποτα (κανένα πρόσωπο «θιγόμενο» δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ποτέ καθ οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν λαμβάνουμε υπ όψη ανώνυμες απειλές επικηρύξεις κλπ κλπ).
Σε περίπτωση που είναι ο τηλεβιβλιοπώλης κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος (κάτι που μας αφορά άμεσα*) τότε ... ... ... σχολιάστε εσείς


Παραθέτουμε ελάχιστο κομμάτι των πιο πρόσφατων απειλών επικηρύξεις κλπ στο δικό μας μπλογκ

true: EKEINOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FUNEL. H ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. 10000 EURO.
27 Sep 06, 16:10
TRUE: ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 10000 EURO, ΣΤΟ 2310521010. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
27 Sep 06, 16:09
TRUE: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ GOOGLE NA ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FUNEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
27 Sep 06, 16:08
WARLORD: FUNEL ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
27 Sep 06, 16:01
GAMER: FUNEL ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ
27 Sep 06, 20:06
TRUE: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ?


Και φυσικά είμαστε δίπλα στο κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο σε κάθε περίπτωση. Η απειλή και η χειραγώγηση της ελευθερίας της έκφρασης είναι συλλογική και συλλογικά πρέπει να αντιδράσουμε. Η μέθοδος είναι γνωστή διαίρει και βασίλευε. Ας μη περάσει η γνωστή παγίδα του αποδιοπομπαίου τράγου.
O στόχος είναι ο ο blogger που σατιρίζει και όχι η σαρθρή κατηγορία (που προφανώς θα καταπέσει στα δικαστήρια)
Ο φασισμός είναι στη πόρτα μας. Θα κλείσουμε ακόμα μια φορά τα μάτια μας?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ (που είναι ήδη εδώ?)


* φυσικά, κατά τη γνώμη μας, λίγο νοιάζει τον κ. Λιακόπουλο (εάν και εφ όσον είναι ο μηνυτής) η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια. Τον νοιάζει να βρει ΠΟΙΟΣ τον σατιρίζει... μετά έχει αυτούς άλλους τρόπους να τον εκπολιτίσει αλά Πούτιν, εκτός δικαστηρίων δυνατά και ελληνικά... πάντα κατά τη γνώμη μας φυσικά.
Blogger funEL, at 26/10/06 15:16  
@lex
Ρε μαλακα, μου κοβεις εξαμηνη επιταγη εχεις και απαιτησεις αποπανο?

@it is
Τα αισθηματα και ο τοπος συναντησης αμοιβαια. Θα σε ξαναστηνω στον τοιχο και θα σε ξαναπυροβολω. Οσες σφαιρες πεσανε στο Σταλινγκραντ επι πολιορκιας θα φας.

@fun el
Μεγαλο πακετο.
Blogger Misirlou Oubliez, at 27/10/06 03:09  
Οι σφαίρες στο Στάλινγκραντ σωθήκανε. Τώρα το Στάλινγκραντ μόνο πουτάνες βγάζει.
Ένα δύο, ένα δύο δοκιμή φφφφφφ φφφφ

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ!

Με ρόπαλα και λοστούς θα σου φτιάξω καινούρια φάτσα! Ξέρεις που θα με βρεις.
Blogger it is, at 27/10/06 11:30  
Το δικαίωμα στη μήνυση είναι αναφαίρετο συστατικό κάθε σοβαρής δημοκρατίας για οιονδήποτε αισθάνεται θιγμένος. Η ποιότητα πάλι της δημοκρατίας είναι άμεσο ανάλογο της ορθότητας των ετυμηγοριών του δικαστηρίου. Άλλωστε ο φανατισμός δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ από τη βαθιά θρησκόληπτη και υπερσυντηρητική πατρίδα μας (υπενθυμίζω περιπτώσεις βιβλίου Ανδρουλάκη και έκθεσης Outlook). Συνεπώς, το μόνο που οφείλει να αντιπαρατίθεται σε αυτή τη νοσηρότητα, είναι μια κοινωνία με καλά ανακλαστικά και μια δικαιοσύνη που θα δικαιώνει ες αεί τον Πανούση της καθημερινότητάς μας.
Anonymous Anonyme, at 27/10/06 14:02  
Βλασση αμα εννοεις δημοσιο εργο αυτο το τερατουργημα με τις αεναες δεξιες στροφες που μυριζει αντιρυππαντιλα, δε νομιζω οτι εισαι σε θεση να μας μιλας και για αποτελεσματικοτητα.
Blogger Fight Back, at 27/10/06 18:43  
μονοκοτυλήδονο!
Blogger polikarpos, at 29/10/06 21:02  

Add a comment